Nicoleta Guță, fiica celebrului manelist din România, Nicolae Guță, a reușit să slăbească extraordinar de mult în ultimii ani. Dacă înainte avea un corp „pufos”, acum blondina a ajuns piele și os. Cântăreața de manele este schimbată total de când a reușit să slăbească atât de multe kilograme și este foarte mândră că a ajuns mai slabă ca niciodată. Aceasta a fost ambițioasă și a demonstrat că se poate realiza orice în viață dacă îți dorești cu adevărat.

În ultimele fotografii postate pe Instagram de către cântăreața de manele, Nicoleta Guță, se poate vedea cu ochiul liber transformarea radicală prin care a trecut în ultima perioadă. Artista a topit kilogramele, după cum se observă în postările sale de pe rețelele de socializare și fanii i-au spus să rămână cum este acum, ca nu cumva sănătatea să-i fie pusă în pericol.

Nicoleta Guță a ajuns piele și os! Cât de mult a slăbit celebra manelistă: e de nerecunoscut!
Instagram

Aflându-se în studio și înregistrând, probabil, melodii, artista și-a expus silueta perfectă de care este tare mândră. Chiar dacă ne-a „lovit” pandemia și Nicoleta Guță nu a mai avut posibilitatea să meargă la petreceri și nunți, statul acasă i-a mai adus în minus câteva kilograme blondinei.

Cum a reușit să slăbească artista?

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Acces direct”, difuzată pe postul de televiziune Antena 1, Nicoleta Guță a declarat că a optat în urmă cu trei ani pentru operație de micșorare a stomacului.

„M-am operat acum trei ani şi nimic mai mult. Trebuia să rămân la 58, mai slăbisem, acum am 53-54 de kilograme. Mi-am schimbat toată garderoba… Aş fi vrut să îmi fac operaţie la sâni şi îmi este frică. Mai bine rămân aşa. Am o piele foarte bună, nu am făcut nici masaj, nimic. Mă trag din viţa tatălui meu. Am slăbit cam 32 de kilograme. Mănânc de toate, dar câte puţin. Eu mănânc şi dulciuri. Cu ciocolata mai greu, că-mi este rău. Cu apa mai greu, aproape deloc”, a declarat Nicoleta Guță la un post de televiziune.