Nicoleta Guță s-a schimbat total. Nu mai e deloc femeia aceea plinuță, din contră! Artista a scăpat de toate kilogramele pe care le-a avut în plus, a făcut mai multe vizite în cabinetul medicului estetician, iar acum este o cu totul altă persoană. Trebuie să recunoaștem faptul că intervențiile i-au reușit de minune și că acum se poate mândri cu un trup tras prin inel.

Fanii Nicoletei Guță au rămas de-a dreptul șocați după ce au văzut cum arată. Drumul până în acest punct nu a fost deloc unul ușor. Artista acumulase, la un moment dat, 100 de kilograme, iar acest lucru îi dădea mari bătăi de cap. Ulterior, a rămas o femeie singură din nou, așa că a decis că este momentul să pună piciorul în prag și să facă o schimbare drastică în ceea ce privește felul în care arată. A reușit să slăbească aproape jumătate din kilogramele pe care le avea, iar acum parcă este un cu totul alt om.

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum după operațiile estetice / FOTO

La ce operații estetice a apelat Nicoleta Guță

Nicoleta Guță este o surpriză plăcută pentru toată lumea. Transformarea ei este de-a dreptul spectaculoasă, iar fanii și familia ei au apreciat-o din plin pentru felul în care a ajuns să arate.

Este adevărat faptul că Nicoleta a apelat la mai multe intervenții pentru a arată așa cum se prezintă acum, însă trebuie să recunoaștem că au dat niște rezultate fabuloase.

Așadar, artista a apelat prima dată la operația de micșorare a stomacului. Ulterior acestei operații, Nicoleta nu s-a oprit pentru că a continuat procesul de transformare. După aceea, artista a intervenit la nivelul buzelor mărindu-le. Și asta nu este tot! Fiica lui Nicolae Guță își face diferite tratamente la nivelul feței pentru a o păstra cât mai mult timp tânără și luminoasă, fără nicio urmă de imperfecțiune.

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum după operațiile estetice / FOTO

Nicoleta Guță a suferit foarte mult în urma ultimului divorț, tot atunci a fost și momentul în care a decis să facă schimbări drastice în viața ei. Căsnicia nu a fost așa cum și-a dorit ea căci chiar din noaptea nunții cei doi au avut conflicte.

„Mi-a dat o palmă, s-a stricat toată nunta. El s-a dus în cameră la hotel, eu am rămas acolo. Nici nu o pot numi nuntă. De aici, mie asta mi-a rămas în cap și am rămas marcată, pentru că nu trebuia să se întâmple așa ceva”, a declarat ea.