Fanii Nicoletei Dragne au parte de o surpriză de proporții? Vedeta a declarat cu ceva timp în urmă cu tatăl copilului ei este istorie și că prioritatea ei este creșterea copilului. Alin Bruno ar mai fi păstrat legătura cu Nicoleta Dragne pentru a discuta strict despre copil, însă lucrurile par că s-au mai schimbat între timp între cei doi. Nicoleta Dragne a postat o fotografie care ar sugera că s-a împăcat cu fostul partener de viață.

Nicoleta Dragne trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața e de când a devenit mamă pentru prima dată. A adus pe lume un băiețel minunat, însă, din păcate, relația cu tatăl copilului nu a mers pentru totdeauna, motiv pentru care cei doi s-ai despărțit la un moment dat din cauza neînțelegerilor. Lucrurile par că încep să se schimbe după ce fanii au văzut ultima fotografie postată de fosta ispită.

Nicoleta Dragne s-a împăcat cu Alin Bruno?

Acum ceva timp, Nicoleta Dragne a făcut tristul anunț cum că ea și iubitul ei vor merge pe drumuri diferite și că vor avea o relație strict legată de fiul lor. La o perioadă după această declarație, Nicoleta Dragne postează o imagine în care se află fostul său iubit alături de micuțul lor băiețel. Cei doi dorm în același pat, iar fosta ispită a imortalizat imediat momentul.

”Nu, nu seamănă”, a scris Nicoleta Dragne, în mod ironic, pe Instagram.

Nicoleta Dragne s-a împăcat cu tatăl copilului ei? Fanii și-au dat seama imediat după ce au văzut fotografia / FOTO

Nicoleta Dragne nu se ocupă de una singură de cel mic, ci o bonă are grijă de băiețel timp de 8 ore în fiecare zi. Vedeta nu are niciun motiv de îngrijorare, putând ca în tot acest timp să își rezolve treburile în liniște și pace.

Chiar dacă n-au mai format un cuplu din luna ianuarie a acestui an, cei doi s-au înțeles de minune, vrând să ofere tot ce-i mai bun băiețelului lor.

”Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a povestit fosta ispită de la Insula Iubirii în direct, la Antena Stars.