Nicoleta Dragne și tatăl copilului ei și-au spus din nou adio după ce au încercat să se împace de dragul copilului lor. Ce doi nu mai formează un cuplu acum, însă au rămas în relații pașnice de dragul copilului lor.

Fanii Nicoletei Dragne ar fi crezut că cei doi au reușit, în sfârșit, să găsească o cale prin care să se înțeleagă în relația de cuplu, însă dragostea a durat doar trei luni între ei. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este din nou o femeie singură acum, care își dedică tot timpul bebelușului ei. În cadrul unui interviu, Nicoleta Dragne a vorbit în amănunt despre relația care există între ea și fostul iubit acum, după despărțire.

Nicoleta Dragne, din nou o femeie singură

Prima despărțire dintre Nicoleta Dragne și iubitul ei a avut loc în vara anului trecut. Ulterior, cei doi s-au împăcat, însă se pare că nici de această dată nu a mers relația. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, așa că acum îi leagă doar micuțul lor băiețel. Cei doi au o relație de prietenie în prezent și își doresc ca cel mic să aibă parte de doi părinți liniștiți, care se înțeleg.

social media

Cu toate că acum s-au despărțit pentru a doua oară, Nicoleta Dragne mai are o urmă de speranță, nu spune nu unei reîmpăcări. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară, însă momentan nu se pune problema de așa ceva, pentru că nu are un partener de viață stabil.

„Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie. Trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia ”să nu spui niciodată niciodată”, a declarat Nicoleta Dragne.