„Dimineața când mă trezesc îmi este extrem de greu. Mă dor oasele foarte tare. Nu am mai pățit chestia asta.”

Nicoleta Dragne se pregătește să nască pentru a doua oră. Fosta ispită este din nou însărcinată, iar până la marele moment nu mai este mult timp. Bucuria acesteia este totuși umbrită de unele probleme pe care le are în sarcină. Se pare că lucrurile nu au fost tocmai ușoare pentru ea, iar acum a dezvăluit prin ce trece.

De această dată, Nicoleta Dragne nu a avut parte de o sarcină prea ușoară. Se pare că pe tot parcursul s-a confruntat cu situații neplăcute. Inițial vedeta a avut de înfruntat stările de rău specifice graviduțelor. Însă nu a scăpat după primele luni așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri. Se pare că și acum fosta ispită se confruntă cu unele probleme.

Nicoleta Dragne a dezvăluit că în prezent trebuie să facă față unor dureri insuportabile, ce nu o lasă să doarmă noaptea. Se pare că aceasta se confruntă cu dureri acute de mușchi, asemenea unei febre musculare severe.

„Nu dorm, mă trezesc de 1000 de ori. Nu este neapărat ușoară (n.r. sarcina). Copilul este foarte bine, însă eu am niște dureri de… Ferească Dumnezeu. Am niște dureri foarte mari, dar trebuie să le fac față. Ziua nu prea le simt atât de tare pentru că sunt într-o continuă mișcare. În schimb seara, când mă pun în pat și noaptea, probabil de aceea nu pot să dorm, din cauza durerilor.

Dimineața când mă trezesc îmi este extrem de greu. Mă dor oasele foarte tare. Nu am mai pățit chestia asta. Nu am pățit-o în sarcina cu Vladi. Se simte ca o febra musculară, dar o febră musculară severă. Pur și simplu nu poți să te miști de durere. În februarie nasc, pe la jumătatea lui februarie.” a declarat Nicoleta Dragne, în cadrul unei emisiuni.

Nicoleta Dragne, noi probleme în sarcină! Fosta ispită trece prin momente de coșmar. „Niște dureri foarte mari…”
Instagram

Nicoleta Dragne, o graviduță ghinionistă

Cea de-a doua sarcină a fost una grea pentru Nicoleta Dragne. Fosta ispită spune că prima experiență a fost una mult mai ușoară și nu se aștepta ca acum să fie atât de dificil. Cu toate acestea, graviduța strânge din dinți și se menține pe poziții. Este gata să facă orice pentru bebelușul sau, iar acest lucru îi dă putere și o face să ignore toate greutățile.

Nicoleta Dragne își va strânge copilul în brațe la începutul anului viitor. Aceasta va naște în luna februarie și a ales să opteze pentru o naștere naturală. Însă, dacă lucrurile se vor complica va asculta sfatul medicului și nu exclude nici varianta unei operații de cezariană.

„Sunt sarcini diferite, dar în primele luni am avut cam aceleași simptome: cu rău, vomă în fiecare azi. Acum nu îmi mai este rău, dar îmi este somn tot timpul. La prima sarcină nu am avut treaba asta. Și nici nu pot să stau în picioare. Dacă stau în picioare 15 – 20 de minute, doar să stau nu să merg că dacă merg e mai bine, dacă stau mă ia amețeala, îmi crește tensiunea și trebuie să mă așez. Dacă se poate voi naște natural, dacă nu, mergem pe mâna medicului.”, spunea Nicoleta Dragne.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.