Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a spus adevărul despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în Thailanda. Despre acest show care a ajuns la inimile celor de acasă s-au născut foarte multe întrebări. Deși mulți s-au îndoit că emisiunea ar fi una reală, Nicoleta Dragne a spus adevărul.

Este emisiunea „Insula Iubirii” regizată? Ei bine, nu. Nimic din ceea ce se întâmplă acolo nu este fake. Acest lucru a fost recunoscut de Nicoleta Dragne, una dintre fostele ispite din cadrul show-ului. Invitată în cadrul emisiunii online moderată de Oana Radu și Octav, frumoasa blondină a oferit câteva detalii neștiute.

Fosta ispită a emisiunii „Insula Iubirii” a recunoscut că show-ul este real

Invitată de Oana Radu pentru a răspunde mai multor întrebări, s-a  numărat și aceasta. Nicoleta Dragne a răspuns sincer atunci când a fost întrebată dacă emisiunea este una fake, sau nu.

„Oana Radu: Dar eu vreau să știu dacă ai fost, sau nu…

Nicoleta Dragne: Nu e fake.

Oana Radu: Este reală?

Nicoleta Dragne: Da.

Oana Radu: Adică tu ai fost îndrăgostită de concurentul Cătălin? Ai fost îndrăgostită de el?

Nicoleta Dragne: Da, dar am avut și o relație după emisiune.

Oana Radu: Nu pot să cred!”, a spus vedeta.

@foryouro #nicoletadragne #insulaiubirii #romania🇷🇴 #foryou #romaniatiktok #bucharest #fyp ♬ Forever – Labrinth

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Vedeta și-a luat fanii prin surprindere cu o nouă imagine postată pe social media. Fiind deja mama unui băiețel minunat, se pare că fosta ispită de la „Insula Iubirii” va deveni mamă pentru a doua oară. Ea a fost cea care a făcut marele anunț, prin postarea unei fotografii, în care se observă clar burtica de gravidă.

Comentariile au început să apară, iar fanii s-au bucurat mult pentru vestea pe care au primit-o.

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, vedeta a scris în postare „Milan Baby”. Mai multe detalii nu a oferit încă, așa că nu știm dacă bebelușul pe care îl poartă în pântec este băiat și numele ales este Milan, sau doar face referire la faptul că acum se află în vacanță în Milano, Italia.