Nicole Cherry și Florin Popa sunt în culmea fericirii. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți, iar Anastasia este centrul Universului lor. Proaspăta mamică și micuța ei au ajuns ieri acasă, acolo unde le așteptau toți cei din familie.

Nicole Cherry, o mămică împlinită

Nicole Cherry și-a dorit mereu să fie o mamă tânără și se pare că visul i s-a îndeplinit. Peste câteva zile, Cireșica împlinește 23 de ani și deja a primit primul cadou. Anastasia a venit pe lume la finalul lunii trecute și a făcut-o pe mămica ei cea mai fericită. Nicole și Florin au calculat totul foarte bine, astfel încât Anastasia să se nască exact în perioada asta.

Nicole Cherry a primit multe întrebări de-a lungul sarcinii despre ce carieră și-ar dori să urmeze fetița ei. Vedeta a spus că nu va fi genul de mamă care să traseze direcția copilului, ci doar s-ar bucura daca Anastasia ar face ceea ce îi place. Momentan, micuța este alintata familiei, iar tata Cherry este topit după nepoțica lui.

„Eu o voi susține în orice și dacă ea vrea să facă asta și va avea talent, pentru că e important să aibă talent, de ce nu, m-aș bucura. Ce vrea ea să fie!”, spunea Nicole Cherry acum câteva săptămâni pe Instagram.

Nicole Cherry și iubitul ei, prima imagine în formulă de trei. Cu cine seamănă micuța lor, Anastasia
Instagram

Care va fi cel de-al doilea prenume al Anastasiei?

Acum câteva săptămâni, Nicole Cherry declara că fetița ei va avea două prenume, iar pe lângă cel de Anastasia, se gândea să îi ofere și un nume de sfânt. Anastasia a venit pe lume în perioada Sfântului Andrei, a Sfântului Nicolae, așa că părinții lor ei au de unde alege.

„O să aibă și un nume de sfânt. Încă nu ne-am hotărât pentru că ea ar putea să se nască și în perioada St. Andrei și în perioada St. Nicolae. Am spus că dacă va fi chiar născută într-o zi sfântă, probabil o să aleg acel nume de sfânt. Dacă nu, mi-aș dori să fie Maria, dar nu știu încă, oscilăm.”, declara în urmă cu câteva săptămâni Nicole Cherry.