Nicole Cherry se visează în rochie de mireasă. Când va avea loc nunta

La doar 23 de ani Nicole Cherry se poate declara o soție și o mamă împlinită. După ce a bifat cununia civilă și a devenit mămică, artista se pregătește acum de nuntă. Vedeta deja s-a gândit la cum va arăta marele eveniment și este gata să facă și acest pas. Știe ce rochie de mireasă va îmbrăca, dar și tradițiile pe care vrea să le respecte.

Deși nu a stabilit încă data pentru marele eveniment, Nicole Cherry se gândește intens la nuntă. Artista deja a început să facă planurile și apus la punct câteva detalii. Aceasta s-a gândit la rochia de mireasă, dar și la cum va arăta totul. Vedeta nu vrea să se grăbească, însă gândul la viitoarea nuntă o bucură.

„Sunt superstițioasă, și-n ziua nunții îmi doresc să am o singură rochie. Probabil va fi o rochie, la fel ca și rochia pe care am avut-o la cununie, cu accesorii care vor fi detașabile. Dar, cu siguranță, va fi o singură rochie. Cât despre culoare, îmi doresc să fie albă, nu voi alege alte culori.

Voi respecta tradițiile pe care le-a respectat și mama mea la nunta ei. Sar furatul miresei mie nu mi se pare o tradiție neapărat. E mai mult o chestie modernă care a venit după mult timp. Dar vom avea parte atât de tradiții, cât și de lucruri care poate nu s-au mai făcut, zic eu. Vom vedea la momentul acela.”, a declarat Nicole Cherry, potrivit viva.ro.

Nicole Cherry se pregătește de nuntă! Cum își dorește artista să arate marele eveniment
Social media

Nicole Cherry se visează, din nou, mămică

Pe lângă nuntă, se pare că Nicole Cherry are și alte planuri mari de viitor. Aceasta a dezvăluit că se gândește să devină pentru a doua oară mămică. Recent, cântăreața a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, iar internauții au vrut să afle multe lucruri.

Unul dintre fanii a întrebat-o dacă își mai dorește un copil și ce sex ar vrea să aibă acesta. Nicole Cherry a venit imediat cu răspunsul și le-a mărturisit tuturor că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Se pare că artista vrea ca fetița sa să aibă un partener de joacă, așa că plănuiește să îi facă un frățior.

„Clar un băiețel…să ne și iasă, dar nu acum…mai așteptăm câțiva ani”, a fost răspunsul lui Nicole Cherry.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.