Nicole Cherry este proaspătă mămică, iar toată atenția sa se concertează acum pe micuța Anastasia. Cântăreața a născut în urmă cu o lună și este în culmea fericirii. Artista își petrece timpul alături de fetița sa, pe care le-a prezentat-o și fanilor din mediul online. Când va avea loc botezul micuței Anastasia?

Nicole Cherry păstrează în permanență legătura cu fanii săi din mediul online și adesea răspunde curiozităților internauților. Așa s-a întâmplat și de această dată, artista organizând o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Internauții au vrut să afle cât mai multe lucruri despre micuța Anastasia, iar mulți dintre ei au fost curioși să știe când va avea loc botezul.

Nicole Cherry le-a mărturisit fanilor din mediul online că pentru moment nu a decis data exactă a evenimentului și asta din cauza contextului actual. Vedeta așteaptă să vadă ce se va întâmpla în legătură cu pandemia și restricțiile, însă a dezvăluit că botezul va avea loc, cel mai probabil, undea după Paște, în luna mai.

„Botezul o să aibă loc după Paște, undea prin luna mai cred.”, le-a spus Nicole Cherry internauților.

Nicole Cherry se pregătește de botez! Când va avea loc marele eveniment. „Undeva prin…”
Instagram

Nicole Cherry și Florin Popa, gata de nuntă?!

Pe lângă botez, fanii așteaptă cu nerăbdare și momentul în care artista o să pășească în fața altarului. Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva luni, însă cei doi nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

 „Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.