Nicole Cherry a făcut o schimbare de look. Vedetei i-a trebuit mult curaj pentru a face acest pas, iar emoțiile au fost destul de mari. Vedeta a postat mai multe Story-uri pe Instagram, unde a împărtășit fanilor momentul în care își face marea schimbare de look.

Emoții mari pentru tânăra mămică. A decis să facă o nouă schimbare în viața sa și a decis să se tundă scurt. Ea a spus că avut foarte multe emoții. De asemenea, se pare că vedeta nu s-a tuns niciodată în 23 de ani.

1. Nicole Cherry: „Emoțiile sunt intense”

Vedeta a postat mai multe imagini și clipuri video cu ea pe Instagram. A luat decizia de a se tunde, iar emoțiile au fost foarte mari. A renunțat la părul lung pe care îl avea, pentru o tunsoare scurtă.

„Emoțiile sunt imense. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată.”, a Nicole Cherry pe InstaStory

InstaStory

2. Vedeta a oferit primele informații despre botezul micuței Anastasia

Cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 23 de ani, vedeta a dat naștere unei fetițe minunate. Pe nume Anastasia, cea mică are deja câteva luni, iar părinții deja se pregătesc pentru botez. Nicole și logodnicul ei Florin Popa se pot declara cei mai fericiți oameni de pe pământ. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de câteva luni viața lor s-a schimbat. În luna noiembrie a anului trecut, Anastasia a venit pe lume. Pe contul ei de Instagram, tânăra mămică a anunțat când va fi organizat botezul celei mici.

„Imediat după Paște, cred. Cam așa, în luna mai.” a dezvăluit vedeta pe contul său de Instagram.

3. Nicole Cherry: „Am avut o experiență plăcută”

La scurt timp după naștere, vedeta a povestit pe social media despre cum a fost întreaga experință. Din fericire, nu au existat complicații, iar experiența cu medicul și asistentele a fost una destul de bună.

„Am născut prin cezariană. Mă simt foarte bine! Imediat după operație m-am simțit foarte bine. Am lucrat mult cu mine, să am o gândire pozitivă. Cred că am fost și un caz special. Am avut o recuperarea foarte ușoară. Cezariana în sine, pentru mine, a fost ușoară. Durerile au fost suportabile. M-am bucurat, am ascultat muzică, am vorbit cu domnul doctor, cu asistentele. Am avut o experiență plăcută.” a spus pe Instagram, la scurt timp după naștere