Nicole Cherry are un mare plus din partea fanilor, deoarece a fost mereu sinceră cu ei și a discutat, în mediul online, despre toate problemele pe care le-a avut. În plus, de când a făcut marele anunț că va aduce pe lume un copil, artista le-a povestit acestora cum a decurs sarcina, dar și ce nume a ales pentru cea mică.

Câte kilograme s-a îngrășat vedeta

Anastasia este așteptată cu brațele deschise de către întreaga ei familie, mai ales că a fost un copil dorit. Nicole Cherry este foarte fericită că micuța ei crește și se dezvoltă normal, iar faptul că a pus pe ea șase kilograme nu o afectează în niciun fel.

„Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a povestit vedeta.

Mai mult de atât, viitoarea mămică vrea să facă și cununia cu partenerul ei de viață, Florin Popa, dar după ce va naștte și va reveni la forma inițială, ceea ce înseamnă că mai are de așteptat.

 

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole Cherry.