Nicole Cherry nu are motive să se ascundă de ochii lumii, așa că se arată în fața lor chiar și așa cum se trezește dimineața, adică fără niciun strop de machiaj, naturală și fără niciun artificiu. Se pare că artista se simte foarte bine în pielea ei și nu are de ce să se ascundă.

Nicole Cherry este o adevărată artistă care face numai muzică de calitate. Cariera ei în acest domeniu a început de la vârste fragede și a reușit, de-a lungul timpului, să devină una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară.

Chiar dacă și acum are o vârstă fragedă, numai 22 de ani, ani împliniți de curând, Nicole are lumea la picioare și sute de mii de fani în mediul online. Cu toate acestea, vocea nu reprezintă singurul ei atuu, ci și frumusețea. Este ”rețeta” fatală am spune, pentru că artista are un trup de invidiat și un chip angelic.

Cu toții o știm pe Nicole Cherry mereu cu zâmbetul pe buze, plină de o energie pozitivă, molipsitoare. Chiar și așa, ca orice om, artista mai are și momente în care spune lucrurilor pe nume și aduce în fața fanilor săi tot ceea ce are pe suflet.

Și-a obișnuit fanii să fie autentică și să nu se ascundă după degete atunci când are ceva de spus, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care fanii o apreciază foarte mult.

Nicole Cherry, fără niciun filtru pe rețelele de socializare

Nicole Cherry s-a arătat fără strop de machiaj! Cântăreața n-a avut nicio teamă / FOTO

 

Nicole Cherry se prezintă în fața fanilor ei întoteauna îmbrăcată la patru ace. Machiajul perfect, părul perfect – toate pentru a arăta ca scoasă din cutie. De data aceasta, însă , lucrurile stau diferit, pentru că frumoasa șatenă a renunțat de tot la machiaj și le-a făcut fanilor săi o surpriză pe cinste.

După o zi lunga la muncă, cea mai bună soluție și cea mai benefică pentru Nicole a fost să-și dea machiajul jos de pe față.