Nicole Cherry era o persoană discretă în ceea ce privește viața personală și tocmai din acest motiv, a ținut secret faptul că va aduce pe lume un copil. După ce zvonul că era însărcinată a început să circule pe internet, frumoasa artistă nu a mai putut ascunde acest lucru. Astfel că după ce tatăl ei a afirmat că este mult pe devreme pentru fiica sa să dea naștere unui bebeluș, cântăreața a lansat o piesă prin intermediul căreia le-a dat tuturor vestea cea mare.

„Am trecut în cel de-al doilea trimestru”

Ea a fost copleșită de emoții și de miile de mesaje pe care le-a primit în ultima vreme. Fanii curioși vor să afle tot mai multe lucruri despre această perioadă unică din viața ei, dar și despre modul în care face față tuturor schimbărilor prin care trece atât di  punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Recent, ea și-a deschis sufletul în fața admiratorilor ei și le-a povestit cum se descurcă zilele acestea și se pare că și vremea joacă un rol extrem de important.

Mai mult de atât, Nicole Cherry le-a povestit acestora că a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină și că are momente în care pur și simplu nu are chef să facă absolut nimic. Ea a ajuns la concluzia că starea ei este dată de vremea care în ultima vreme i-a dat mari bătăi de cap și care este pe zi ce trece tot mai urâtă. Artista are timp să se odihnească mult mai mult și se bucură de fiecare clipă din viața sa.

 

Nicole Cherry, probleme serioase în perioada sarcinii: „Îmi dă viața peste cap”

„M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc de ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri. Asta cred că e mai mult din cauza vremii pentru că zilele trecute am fost foarte activă sau pur și simplu cred că am obosit și cred că mai am nevoie de câte o pauză”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.