Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima dată! Vedeta a născut sâmbătă, 27 noiembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Numele bebelușei nu mai este un secret pentru nimeni, căci știm cu toții că frumoasa artistă s-a gândit demult la cum o s-o cheme: Anastasia! Cu mari emotii, dar și cu recunoștință pentru toți cei care i-au transmis mesaje pentru frumosul eveniment din viața ei, Nicole a făcut primele declarații. 

Este în lumea fericirii! Nimic nu se compară cu miracolul nașterii, iar Nicole Cherry a simțit pe propria piele această bucurie absolută. Frumoasa vedetă a născut sâmbătă o fetiță căreia i-a pus numele Anastasia. Direct de pe patul de spital, artista a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele pe care le-a primit.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima dată. Ce a declarat de pe patul de spital

„E minunată! Nu că e a mea…dar e minunată, m-am topit după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje…că de-asta am zis să fac un story, să vă mulțumim. Am primit foarte multe mesaje. Vă mulțumim pentru gândurile bune și ne vedem curând”, a spus Nicole Cherry, extrem de emoționată și fericită.

În salonul artistei au fost aduse numeroase buchete de flori, însă, de departe, cel mai frumos a fost cel primit de la iubitul său, Florin Popa. Acesta i-a trimis un superb aranjament floral cu trandafiri multicolori, iar artista a ținut să-i mulțumească în mod public.

„Te iubim, tati”, a scris Nicole pe story, emoționată de surpriza primită din partea iubitului său.

Captură InstaStory

Ce spune Nicole Cherry despre nunta cu Florin Popa

Se iubesc de câțiva ani și sunt foarte fericiți împreună. Cu toate acestea, visul cel mare al artistei a fost să devină mămică. În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry a declarat pentru cancan.ro că s-a visat mămică, mai mult decât mireasă. Despre nunta cu Florin Popa, artista a dezvăluit că ar putea avea loc anul viitor.

„Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”, a spus Nicole Cherry, pentru sursa menționată anterior.