Înainte de a-și anunța fanii din mediul online că va avea o fetiță, Nicole Cherry a vorbit și despre numele pe care îl va purta bebelulușul pe care îl poartă în pântece. Vedeta nu și-a planificat sarcina, ci a rămas gravidă pur și simplu, moment în care a realizat cât de norocoasă este să devină mamă atât de tânără. Ea a fost foarte rezervată în ceea ce privește acest subiect, iar timp de câteva luni a ținut totul ascuns.

Nicole Cherry este în culmea fericirii

Acum două zile, a decis că este vremea să facă marele anunț și a lansat chiar și o piesă prin care le-a spus tuturor ce se petrece în viața sa de câteva luni, după modelul vedetelor din afara țării. Feedback-ul a fost unul pozitiv, iar viitoarea mămică a fost bombardată cu tot felul de mesaje frumoase din partea fanilor, dar și din partea colegilor de breaslă cărora nu le vine să creadă cât de repede trece timpul și că ea nu mai este un copil, ci o femeie în toată firea care își întemeiază o familie alături de bărbatul vieții sale.

În ceea ce privește numele pe care îl va purta fiica ei și a lui Florin, ea a mărturisit că s-au gândit la câteva variante, dar că nu este nimic concret. Ea le-a promis tuturor că, la momentul potrivit, vor afla care este decizia finală. În plus, ea a povestit că se gândește deja la cel de-ao doilea copil, pentru că a visat mereu să aibă doi copii. Artista este în ochii multora doar un copil, dar nu ține cont de gurile rele.

 

Nicole Cherry, primele declarații despre numele bebelușului: "M-am gândit la..."

”Voi anunța în curând pe pagina mea de Instagram. Vreau să fie o surpriză pentru toată lumea. Cât despre nume, m-am gândit la câteva variante, însă nu am nimic concretizat. Mai aștept puțin, mai cântăresc. Va voi anunța la timpul potrivit”, a declarat Nicole Cherry, pentru fanatik.ro.