Se pare că frumoasa cântăreață Nicole Cherry ia în serios momentul pentru când va deveni mamă. Aceasta a făcut mărturisiri despre cum vor decurge evenimentele în viața ei în viitorul apropiat alături de iubitul ei, afaceristul Florin Popa.

Nicole Cherry a lansat recent, pe contul personal de Instagram, o sesiune de Q&A prin care fanii îi adresau diferite întrebări, iar aceasta le răspundea. Cum era de așteptat, urmăritorii cântăreței au întrebat-o despre nuntă, când va avea loc marele eveniment, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

”Da, locuim împreună. În legătură cu căsătoria, el știe”, a răspuns vedeta.

Cât despre venirea pe lume a unui copil, artista a menționat faptul că va venit cât de curând.

Doi, trei ani… îmi doresc să fiu mamă tânără”, a declarat Nicole.

“Da, ne-am mutat împreună! Pisica e cu noi. E a noastră. Tot mami ne face de mâncare. Mai fac şi eu când am timp, ne mai dă şi mama. E totul la fel, doar că nu sunt noaptea acasă. Tatălui îi place foarte mult de el (n.r.: de iubit), îl cunoaşte foarte bine. Asta l-a făcut pe el mai relaxat. Ştie că sunt undeva bine. Şi eu i-am demonstrat lui că pot să iau decizii. A venit natural. Nici eu nu am zis: «Gata, de mâine mă mut!». Nu ştiu dacă face cineva neaparat chestia asta. A venit de la sine. Din moment ce părinţii îţi dau voie să te duci o zi, o noapte, ştiu ce urmează. E firesc. În cazul meu, a fost ok şi suntem ok”, a declarat frumoasa cântăreață la un moment dat.