Nicole Cherry s-a maturizat și nu mai este fetița cu codițe care cânta ”Memories”. Artista a evoluat din toate punctele de vedere, iar finalul acestui an va fi diferit pentru ea. La începutul lunii decembrie, Nicole urmează să o aducă pe lume pe micuța Anastasia, primul ei copil.

Nicole Cherry a avut puține pofte în perioada sarcinii

Nicole Cherry este o norocoasă. Artista a declarat de nenumărate ori că nu se aștepta să aibă o sarcină atât de ușoară. În timp ce multe femei se luptă cu durerile și discomfortul, Cireșica n-a avut nicio treabă. Pe tot parcursul sarcinii, Nicole nu s-a abătut de la programul de dinainte. Nicole Cherry a lansat piese, a mers în promovarea lor, a avut prezentări de modă și nu numai. Iubita lui Florin a avut mereu sprijinul familiei, dar poate spune că nu a profitat prea mult de ei.

Toată lumea știe că gravidele sunt pofticioase, dar Nicole Cherry nu se încadrează în tipar. Artista a avut foarte rar pofte, iar una dintre ele a fost recentă. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Cireșica a poftit nebunește la paste. Nicole Cherry se uita la tv și a văzut paste într-o emisiune și n-a mai rezistat.

”Ce credeți că mi-am comandat eu la ora asta? Paste! Pentru că am văzut la televizor, mânca Adela (n.r. prezentatoarea) cu o poftă de am zis că intru prin televizor”, a spus Nicole Cherry pe Instagram.

Câte kilograme s-a îngrășat Cireșica în timpul sarcinii?

Artista a povestit că în primul trimestru de sarcină s-a confruntat cu grețurile specifice, dar după a avut parte de o sarcină foarte ușoară. Nicole a rămas activă pe parcursul celor șase luni care au trecut până acum, s-a concentrat atât asupra muzicii, cât și asupra afacerii cu haine pe care o are, iar recent a făcut o ședință foto alături de tatăl fetiței sale. Artista participă în continuare la evenimente, poartă ținute sexy și merge în continuare pe tocuri.

”Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să mă ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste șase kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele trei luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”, a mărturisit Nicole Cherry în luna septembrie.