Reclamă
Reclamă

Nicole Cherry este o cantareață foarte apreciată și îndrăgită dar ea este și o actriță renumită. Diriginta ei de liceu, doamna Mariana Ghițulescu, este cea care a îndrumat-o să facă aceste studii iar acum are o diplomă care-i conferă dreptul de a preda copiilor arta actoriei.

La început, Nicole nu avea în plan să-și ia acest atestat dar acum se gândește serios să își deschidă propria școală pentru copii. Ea  îi este foarte recunoscătoare doamnei diriginte, pentru că fără indemnul ei, nimic din ce poate face astăzi, nu ar fi fost posibil. Nicole este atestată să predea arta actoriei la grădiniță și se bucură de această oportunitate, pentru că iubește foarte mult copiii.

Nu știe încă dacă vrea să fie profesor de actorie, dar i se pare o idee mult mai bună să combine muzica cu actoria, pentru că așa a facut șli ea la rândul ei. A facut teatru de revistă apoi muzică, pian și actorie în liceu si a reusit să le combine perfect.

Cântăreața are frumoasa vârstă de 20 de ani și o carieră minunată în față. Nicole crede că ar fi un profesor bun pentru cei mici deoarece îi place foarte mult să lucreze cu copiii și vrea să facă o afacere din asta.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro