Nicole Cherry are numai 22 de ani, însă se poate mândri cu un succes formidabil atât în plan profesional, cât și în plan profesional. Frumoasa noastră vedetă traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Ea este însărcinată și așteaptă cu răbdare să vină pe lume primul ei copil. Artista este în extaz cu gândul la acel moment cu totul magic, însă acest lucru nu o împiedică absolut deloc să stea la povești cu fanii ei din mediul online.

Nicole Cherry încearcă de fiecare dată să fie tot mai aproape de persoanele care o urmăresc și face acest lucru prin intermediul sesiunilor de întrebări și răspunsuri pe care le organizează pe contul ei oficial de Instagram. Vedeta le oferă fanilor săi ocazia să o întrebe tot felul de lucruri fie ele personale, cărora le oferă răspuns imediat. Artista este recunoscută pentru felul sincer în care spune lucrurilor pe nume, iar internauții o apreciază enorm pentru acest lucru.

Nicole Cherry, sinceră cu internauții

Ei bine, un fan și-a făcut curaj și a întrebat-o pe frumoasa vedetă care este părerea sa despre operațiile estetice, iar ea nu s-a putut abține să nu își exprime punctul de vedere în ceea ce privește acest subiect. Nicole Cherry este de acord ca femeile care simt nevoia să apeleze la ajutorul specialiștilor, din moment ce acestea nu le schimbă în totalitate din punct de vedere fizic. Chiar și ea a apelat la ajutorul medicilor, în momentul în care și-a pus silicoane, dar nu regretă nimic.

Nicole Cherry, părerea sa sinceră despre operațiile estetice! Artista a oferit cel mai neașteptat răspuns

„Atâta timp cât nu te urâțești și vorba aia…încă arăți a tine sunt de acord, dar nu să o ducem în extrem în care, nu știu, să nu mai fii tu.”,a fost răspunsul artistei.

 

Mai mult de atât, frumoasa vedeta le-a dat și sfaturi fanelor sale despre cum pot scăpa de grăsimea de pe abdomen. Acestea i-au cerut ajutorul, pentru că arată extrem de bine, se menține în formă și au vrut să afle care este secretul ei și cum reușește să aibă un trup de milioane, la care multe femei din ziua de astăzi nici măcar nu au curaj să viseze.

„Abdomenul se face mai întâi în bucătărie și după cu exerciții și foarte mult te ajută și alergatul. Noi evităm mult alergatul, dar este foarte, foarte bun atunci când vrei să ai un abdomen plat…”, le-a mai zis Nicole Cherry fanelor sale.