Nicole Cherry a crescut, nu mai este fata cu codițe, care cânta „Memories”; ci s-a transformat o femeie în toată regula. Cireșica are acum un trup de invidiat, de care este foarte mândră și pe care îl arată ori de câte ori are ocazia. Și de ce nu ar face-o, din moment ce arată atâââââât de bine?

Cum s-a pozat Nicole?

Nicole Cherry și-a pus acum ceva timp silicoane, dar nu a ascuns deloc asta de fanii ei. Ba chiar a recunoscut în fața tuturor, fără să îi fie teamă de comentariile răutăcioase la adresa ei. Mai mult de atât, artista le scoate adesea la înaintare pe rețelele sociale, unde sunt foarte apreciate de fanii ei din mediul online.

Recent, vedeta s-a pozat cu silicoanele la vedere, spre bucuria bărbaților care au fost în delir la vederea imaginilor. Drept dovadă, Nicole Cherry a primit și sute de comentarii, dar și mii de like-uri la fotografia postată. Face ea ce face și îi scoate din minți pe bărbații, care probabil îl cred un norocos pe iubitul ei. În realitate, doar el se poate bucura de noile achiziții ale artistei și nimeni altcineva. Ceilalți pot doar să o umple de inimioare și de comentarii, în rest…nu au voie să facă nimic.

”Nimic nu mai pot spune. Frumusețe 🍒/ ce băbuță sexy aww🤤🖤/ Perfecțiune pe 2 picioare 😍/ Ce bine îți stă cu batic. 😏❤️/ Hai că nici nu ne-ai lăsat fără aer la pozele astea😩🔥🔥🔥”, i-au scris fanii în comentarii.