Nicole Cherry s-a maturizat în câțiva ani cât nu o fac alții într-o viață întreagă. Puștoaica care a rup topurile cu piesa ”Memories” a crescut, iar în curand îi va dărui iubitului ei, Florin primul copil. Pe micuța Anastasia.

Nicole Cherry, relație cu un tânăr antreprenor

Nicole Cherry a afirmat de multe ori că relația cu Florin este singura relație serioasă pe care a avut. Tocmai de aici a rezultat și încrederea de a face un copil cu el; chiar dacă nu sunt căsătoriți, nici măcăr logodiți. Cireșica îl consideră pe Florin sufletul ei pereche. Nicole Cherry recunoaște de fiecare dată când are ocazia că a crescut alături de el și că a ajuns la cea mai bună versiune a ei. Lucrurile între cei doi sunt mult mai oficiale decât cred cei din jur. Nicole și Florin se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Înainte de Florin, Nicole a fost destul de discretă cu relațiile ei și nu și-a prezentat mai deloc iubiții pe social media. În ziua în care aceasta a împlinit 19 ani, Cireșica le-a făcut cunoștință fanilor de pe Instagram cu iubitul ei; mai mult forțată de împrejurări. Dorian Popa i-a dat de gol pe cei doi în unul dintre vlogurile sale mai vechi. Iubitul lui Nicole de la acea vreme era Teo Mihăescu cel care are și în prezent brandul Mathew Cliff care produce haine casual atât pentru fete, cât și pentru băieți.

„Mulțumim Nicole Cherry, mulțumim iubitului ei, Teo”, a spus Dorian Popa la acel moment după ce s-a întâlnit cu cei doi.

Când are de gând să se căsătorească cu Florin?

Acum ceva timp, Nicole Cherry a avut mult timp la dispoziție, așa că a decis să-l petreacă în compania fanilor. Cireșica a făcut o sesiune de Q&A și una dintre cele mai întâlnite curiozități a fost cea legată de nunta cu Florin. Pentru prima dată, Nicole nu a mai evitat acest răspuns și le-a spus fanilor că marele eveniment va avea loc la anul.

”Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a declarat Nicole Cherry.