Nicole Cherry a avut parte de un episod mai puțin plăcut, în urmă cu câteva ore.

Artista a fost nevoită să aștepte minute bune în fața ușii, căci nu a putut să intre deloc în casă. Nu ar fi fost neapărat o problemă majoră, dacă Cireșica nu ar fi avut și nevoie de a merge urgent la toaletă.

În ultima vreme, Nicole Cherry a fost mai agitată și mai solicitată ca niciodată. A fost o perioadă în care concertele au mers pe bandă rulantă, iar asta nu a putut decât să o bucure pe vedetă. Atunci când nu a fost pe scenă, aceasta a fost la filmări de videoclipuri sau la filmări pentru diverse proiecte, ceea ce a creat, la un moment dat, un adevărat haos în viața ei.

De fire, Nicole Cherry este foarte atentă cu lucrurile și este foarte organizată, mai ales de când a apărut în viața ei micuța Anastasia. Artista este o mămică responsabilă doar că, uneori, mai există și excepții de la regulă, iar aceste excepții apar în cele mai nepotrivite momente.

Nicole Cherry, episod fără precedent. Artista a rămas pe afară, din neatenție. „Nu am cheie să intru în casă”
social media

Nicole Cherry: „Nu mai pot!”

Ieri seară, când a ajuns acasă, Nicole Cherry a constatat cu stupoare, în timp ce a ajuns în fața ușii că nu are cheie. Este pentru prima dată când trece prin așa ceva și speră că și ultima. Artista a așteptat preț de câteva minute bune până când a reușit să intre, într-un final, în casă.

„Nu am cheie să intru în casă. Am rezolvat foarte repede problema, am reușit să intru în casă, mai ales că aveam nevoie la toaletă urgent pentru cât am stat în trafic. Nu mai pot.”, a spus Cireșica pe Instagram.

Din fericire pentru Nicole, problema s-a rezolvat foarte repede, iar artista a intrat în casă, acolo unde o aștepta cu brațele deschise nimeni alta decât micuța ei, Anastasia.