Nicole Cherry a șocat întreaga lume mondenă și nu numai, în clipa în care a făcut marele anunț despre sarcina sa. Frumoasa artistă își dorea enorm să fie o mamă tânără, dar a fost dur criticată de oameni din cauza faptulul că este mult prea mică, pentru a avea grijă de un copil. La ce 22 de ani ai săi, îndrăgita artistă se simte pregătită pentru ce va urma și este nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată în brațe fiica.

Nicole Cherry, despre schimbările din viața sa

„Mă simt foarte bine, tot ce se întâmplă cu mine în momentul de față e foarte natural și normal. Corpul meu a fost obișnuit într-un ritm, eu făceam sport în fiecare zi. Într-adevăr acum am lăsat-o mai moale dar am spus că o să mă reapuc de întot pentru că nu îmi place să stau, mă plictisesc. Și mai ales că nici din punct de vedere fizic nu m-ar ajuta să stau așa pe canapea să aștept să vină ziua să nasc”,a povestit Nicole Cherry într-o emisiune de televiziune.

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, vedeta a dat o serie de declarații despre cum i s-a schimbat viața în perioada sarcinii, dar este foarte conștientă că tot ceea ce i se întâmplă este natural și normal. În plus, a vorbit și despre numele fiicei sale asupra cărora nu s-au decis încă, pentru că ea nu poate obișnui cu niciuna dintre posibilele variante.

„Nu am hotărât numele fetiței, nu e că nu vrea să spun. Eu în momentul de față o alint în tot felul de nume și îi spun pe nume în mai multe feluri, avem mai multe alegeri. Vreau să văd dacă îmi place, dacă mă obișnuiesc. Astăzi îi spun Andreea, mâine Natalia, poimâine Carla.. Să văd care s-ar potrivit și mie cum mi-ar plăcea să îmi strig copilul. ”,a mai povestit viitoarea mămică.