Nicole Cherry și Florin Popa au o relație de lungă durată, frumoasă și la care mulți oameni nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Aceștia se înțeleg destul de bine, iar în curând vor deveni părinți de fată. Peste aproximativ trei luni, Anastasia va veni pe lume, iar este sunt nerăbdători să o cunoască și să aibă grijă de ea așa cum se cuvine.

Nicole Cherry vorbește despre despărțire

Frumoasa artistă a recunoscut, într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu puțin timp, că este genul acela de persoană care face lucrurile după cum o duce pe ea capul. Nu ascultă de nimeni. La un moment dat, a declarat că dacă ar fi să se despartă de Florin, ea ar fi la fel de fericită.

Cu toate acestea, cântăreața este convinsă că vor fi împreună pentru tot restul vieții. Când au decis să facă un copill, ea a știut că va avea parte de tot sprijinul iubitului său și este conștientă că amândoi sunt mult prea tineri pentru a realiza ce îi așteaptă, după ce bebelușul va veni pe lume.

 

”Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry.