Nicole Cherry este însărcinată în șase luni, iar în ultima vreme vorbește doar despre copilul pe care îl va aduce pe lume. Este extrem de fericită, deși realizează că habar nu are ce o așteaptă. Știe că nu îi va fi deloc ușor, mai ales în primele luni, dar nu se teme, deoarece are parte de tot ajutorul de care nevoie.

Nicole Cherry, o femeie norocoasă

Florin, partenerul ei de viață, este mereu acolo pentru ea și se bazează pe el, că va fi un tată exemplar. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, cântăreața a mărtursit că avut mare noroc de o sarcină fără problemă și mai ales este fericită că Anastasia este deja o fetiță extrem de cuminte cu care simte că are o conexiune specială pe care nu o poate explica în cuvinte.

Viitoarea mămică nu se teme de nimic și se simte pregătită pentru a-și lua rolul de mamă în serios. Vrea să fie cel mai bun părinte, pe care fiica ei se poate baza la orice pas. Crede că ea și micuța sa vor învăța una de cealaltă foarte multe lucruri și că se vor bucura de fiecare moment împreună.

„Chiar n-am avut probleme. Pot să zic că sunt o mămică foarte norocoasă și am un copil foarte cuminte încă din burtică. (…) Nu mi-e teamă de absolut nimic, chiar mă gândeam zilele trecute că sunt așa pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram așa pregătită. Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă, dar sunt sigură că vom învăța una de la cealaltă foarte mult și că ne vom bucura împreună de fiecare moment, le vom depăși și momentele grele. Nu-mi fac probleme, mai ales că îl am și pe Florin care este alături de mine și de fiecare dată mă ajută și știu că o să mă ajute foarte mult cu Anastasia”, a spus Nicole Cherry, într-un interviu.