Cea mai nouă invitată a lui Damian Drăghici, în cadrul podcast-ului de pe YouTube, a fost Nicole Cherry. Vedeta a reușit să își deschidă inima și să discute și despre niște subiecte foarte sensibile despre care nu a mai avut ocazia să discute până acum. Ea a început să îi povestească artistului despre fiica ei pe care atât ea, cât și Florin o așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi și-au dorit extrem de tare un copil, iar ea și-a propus ca până la vârsta de 27 de ani să mai facă încă doi, iar mai apoi să plece în lume, să viziteze tot felul de locuri.

Nicole Cherry, mărturisiri despre trecutul ei

Din câte a povestit chiar ea, se pare că părinții săi au fost destul de severi cu ea și nu îi iertau nicio greșeală. Artista a fost lovită de multe ori de mama sa, care ori de câte ori se enerva îi vorbea urât și o bătea. Se pare, totuși, că viitoarea mămică nu a rămas cu traume, ba chiar se bucură că a fost crescută așa și că acum este un om educat, iar părinții ei se pot lăuda cu o așa fiică.

„Mi-o luam pe bună dreptate și nu am rămas cu traume sau chestii.De la mama mi-o luam, la ea nu exista. Mă bucur că a făcut lucrul ăsta, pentru că am învățat multe lucruri de la ea și era o chestie constructivă. Nu era la modul ăla, nu te gândi că mă leșina. Mă lovea, nu exista la ea. Și respectul față de ei îl am și acum, de când am crescut. Mereu vreau să nu îi supăr, să nu îi deranjez. În toate felurile mă făcea. Dar nu e rău, e când are nervi. Ea zicea „Nicoleta!” și eu continuam ce zicea ea. Câteodată era o formă de alint. Dar niciodată nu am confundat. Când ieșeam din aria noastră, eu niciodată nu o făceam de râs pe mama”, a declarat Nicole Cherry.