Pe 27 octombrie 2021, Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil, dar a “topit” deja kilogramele în plus


Deși au trecut doar câteva săptămâni de la fericitul eveniment, nici nu se mai cunoaște că abia a născut. A slăbit într-un timp record și se bucură de reușita ei.

Mai fericită ca niciodată

Instagram

Story-ul de pe Instaram al lui Nicole Cherry a bucurat foarte mulți fani. Internauții au complimentat vestimentația aleasă de cântăreață.

“În sfârșit port pentru prima dată rochie, de când am născut. Îmi doream de mult să port această rochie”, a scris aceasta.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, artista și-a cucerit fanii cu starea sa de spirit. Nici măcar nu se mai cunoaște că abia a născut.

Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil și al logodnicului Florin Popa, în urmă cu doar câteva săptămâni!

Greu de crezut având în vedere fizicul cântăreței. Burtica a dispărut aproape complet iar Nicole este foarte fericită de acest lucru.

Tânăra mămică este topită după fiica ei

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis’, spunea artista pentru VIVA!.

La scurt timp după naștere, Nicole Cherry a postat imediat câteva imagini cu micuța ei fetiță Anastasia Maria. Fana și-a ținut non stop fanii la curent. Nicole s-a filmat chiar din maternitate.
Cântăreața nu s-a putut abține să nu spună cât de fericită este și cât de mândră este de fiica sa.

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos!
Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând’,
a scris Nicole, pe Instagram.