Nicole Cherry este cântăreața căreia, în acest moment, nu îi mai trebuie nicio prezentare. E faimoasă atât în România, cât și dincolo de graniță. A lansat numeroase hituri și a ajuns la inimile oamenilor cu piesele sale care, la propriu, zguduie puternic sentimentele. Talentată peste măsură, artista este îndrăgită de publicul larg, datorită talentului și devotamentului său pentru muzică. Cu siguranță publicul îi fredonează piesele și se bucură de orice apariție de-a sa la TV.

Nicole Cherry, enervată la culme de o fană pe Instagram

În ultimele story-uri postate pe Instagram, Nicole Cherry a arătat fanilor cât de drăgălașă este fetița sa, fiind îmbrăcată într-un costumaș roșu, în ton cu sărbătorile. Reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Majoritatea prietenilor virtuali au complimentat-o pe micuța Anastasia și i-au urat numai de bine. Ei bine, cu toate acestea, o „fană” a lui Nicole Cherry i-a scris la un story postat cu Anastasia faptul că o îmbracă ieftin pe bebelușă, după care a precizat că a greșit destinatarul. Acest lucru a enervat-o la culme pe artistă și a răbufnit, fără să stea prea mult pe gânduri. Cântăreața i-a spus că e trist ceea ce zice și să stea liniștită că fetița sa va avea mai multe și mai scumpe haine decât ea.

Nicole Cherry a răbufnit pe Instagram! Mesajul dur trimis unei fane după ce a acuzat-o că își îmbracă fetița ieftin: „Sunteți…”
Instagram

Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani. Din atât de multă iubire, a apărut și un bebeluș. Fiind în al nouălea cer, pentru că, de curând, au făcut cunoștință cu bebelușa „cireșică”, Anastasia Maria, tinerii logodnici radiază de fericire, sunt mândri de ceea ce au realizat până la acest moment, iar aparițiile lor împreună sunt puține, dar spectaculoase. Oricine poate observa cât de mult se iubesc și cât de fericiți sunt.

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story, pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a scris Nicole Cherry pe Instagram, la scurt timp după ce a născut.