Nicole Cherry a încasat multe vorbe fure din parte comunității ei.

Nicole Cherry trăiește de mai bine de un an una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta a devenit mămică și, în timp ce pentru ea a fost cea mai bună veste, pentru unii fani, situația a fost diferită. Multora le-a fost foarte greu să conceapă faptul că fata cu codițe are, la rândul ei, propriul copil.

Nicole Cherry trăiește în lumina reflectoarelor de pe vremea când erau o copilă. Artista cânta piesa „Memories”, avea codițe în cap și mergea relaxată pe plajă. Acela a fost momentul în care Nicoleta Janina Ghinea a devenit Nicole Cherry. Oricât de nostalgică este acea etapă, face parte din trecut, iar acum, vedeta privește doar spre viitor.

Alături de soțul ei, Florin Popa, Nicole Cherry s-a maturizat și a învățat multe despre viață. Între cei doi este o diferență de vârstă de 8 ani, dar asta nu a fost niciodată un impediment pentru ei. Din contră. Vedeta a fost deschisă spre a învăța din experiența de viață a partenerului său și, drept dovadă, cei doi rezonează foarte bine pe toate planurile.

Nicole Cherry a vrut să fie mamă tânără

În ultimii ani, Nicole a trecut prin multe episoade care au transformat-o în femeia puternică din ziua de azi. Artista a devenit mămică și, fără doar și poate, a fost unul dintre cele mai intense momente din viața ei. Venirea pe lume a Anastasiei a schimbat-o în bine și radiază de fericire. Deși a devenit mămică la 22 de ani, Nicole nu a fost nicio secundă speriată de ce implică acest rol.

Nicole Cherry a răbufnit în fața fanilor. „Sunt femeie! Nu sunt copil cu copil!”
social media

În schimb, a fost extrem de dezamăgită de reacția celor din online. Aceasta se aștepta ca publicul să rezoneze mai mult cu ea și să îi arate susținerea. În schimb, o parte dintre fani au decis să arunce cu vorbe dure în ea și să o numească „copilul cu copil”.

Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă. Sunt femeie, nu sunt copil cu copil, iar 2022 m-a maturizat enorm.

A fost un an în care nu am mai avut voie să fiu copil. Eu cred că o mamă, abia după ce dă naștere și trăiește câteva experiențe cu copilul ei, abia atunci dobândește câteva frici. Eu înainte nu gândeam atâtea lucruri.”, a spus Nicole Cherry în podcastul lui Mihai Morar.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.