Nicole Cherry știe ce vrea de la viață, iar viitorul sună bine pentru ea. Vedeta are mai multe planuri împreună cu iubitul ei și abia așteaptă să le pună în practică.

Ce și-a propus „cireșica”?

În timp ce au stat acasă timp de două luni, Nicole Cherry și iubitul ei au petrecut mult mai mult timp împreună. Cei doi au creat legătură și mai strânsă față de cea pe care au avut-o până acum. În plus, s-au decis deja și ce vor face după ce estricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus se vor ridica.

Chiar dacă a stat acasă cu iubitul ei, Nicole Cherry a păstrat legătura cu prietenii ei din mediul online. Cireșica le povestește acestora ce a mi făcut, cum mai este și are grijă să le spună tot. Astfel că, recent artista a stat de vorbă cu ei prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Vedeta a fost extrem de sinceră, nu a trișat și le-a răspuns cu lux de amănunte la întrebări fanilor curioși de pe Instagram. Având în vedere că în perioada aceasta, vedetele au renunțat la vacanțe și la petrecere, fanii au fost curioși ce va face ea după 15 mai.

Sigur că răspunsul din partea îndrăgitei artiste a venit imediat. Se pare că nu își dorește nimic mai mult decât să plece undeva, oriunde. Vrea să se bucure de natură, pentru că a stat foarte mult timp în casă.

”O să plec oriunde. Să plec undeva. Să mă bucur de natură, de faptul că pot să merg, habar nu am.”,  a zis ea.