Nicole Cherry are două luni de când a intrat în clubul mămicilor. Artista de 23 de ani a adus-o pe lume pe Anastasia fix când și-a dorit, și anume în luna decembrie pentru a fi Săgetător, la fel ca și ea. Oricât de mult s-ar fi documentat, Nicole a recunoscut că viața de părinte este mult mai grea în realitate.

Nicole Cherry poate spune că a îmbinat utilul cu plăcutul anul trecut. Pe lângă piesele pe care le-a lansat, artista a făcut pași mari și în viața personală. „Cireșica” a fost cerută de soție și, cel mai important, a devenit mămică. De două luni încoace, vedeta se bucură de cel mai frumos rol din viața ei.

Nicole Cherry a lăsat-o pe Anastasia pe mâinile mamei sale

Fanii știu deja că Nicole are o relație specială cu soțul Andrei, așa că, pentru prima dată de când este mămică, a vorbit la el în emisiune despre viața cu Anastasia. Artista i-a povestit lui Cătălin Măruță cât de mult i s-au schimbat prioritățile, dar și cine îi este mereu alături. Din fericire, Anastasia este un copil foarte cuminte, iar atunci când Nicole are treabă, cea mică rămâne în grija bunicii, adică a mamei lui Nicole.

Artista nu s-a ferit să spună că deja au apărut primele probleme cu Anastasia. Nicole Cherry și-a amintit de momentul în care a născut și a primit de la Andra un mesaj. Artista i-a urat atunci proaspetei mămici: „Multe nopți fără colici”. Nicole și-a dat seama că Andra are experiență la acesta capitol, dar nu se aștepta să fie atât de rău și în cazul ei.

Cătălin Măruță i-a vorbit lui Nicole din propria lui experiență cu doi copii și i-a dat câteva sfaturi „de aur” pentru a trece mai ușor peste această perioadă agitată.

„Pornește feonul! Așa trebuie să faci cu copiii când au colici sau să dai ture cu mașina până se liniștesc. Le place zgomotul de la feon”, a sfătuit-o Cătălin Măruță pe proaspăta mămică.