Nicole Cherry va aduce pe lume, în doar câteva luni, primul ei copil. Vedeta este mai fericită ca oricând și deși viața ei se va schimba în totalitate, iubita lui Florin nu se teme deloc de ceea ce va urma. Mai mult de atât, frumoasa artistă nu vrea să se oprească la un copil, ci are de gând să mai aducă pe lume încă doi.

Nicole Cherry a spus care va fi numele bebelușului

De când a anunțat că a rămas gravidă, ea a fost judecată aspru de foarte mulți oameni din cauza faptului că unii sunt de părere că este ea însăși un copil și că nu va fi capabilă să aibă grijă se unul. Ca de obicei, Nicole Cherry nu le acordă prea mare importanță haterilor și își trăiește viața după bunul ei plac.

Multă vreme, ea nu s-a putut decide care este numele pe care fiica sa îl va purta. Recent, ea a visat numele micuței și a făcut deja marea dezvăluire, pe care admiratorii o așteptau cu sufletul la gură. Viitoarea mămică a decis că ea se va numi Anastasia și este foarte fericită că, în sfârșit, știe cum vrea să își strige copilul.

”Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele (râde). Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a declarat Nicole Cherry.