Nicole Cherry a devenit mămică de curând și arată mai bine ca niciodată. Artista a avut o sarcină ușoară și nu a acumulat prea multe kilograme în plus. „Cireșica” și-a revenit miraculos, dar nu neagă că a apelat și la ajutor din exterior.

Nicole Cherry nu este deloc împotriva operațiilor estetice. Vedeta susține această mișcare, atât timp cât intervenția scapă o persoană de anumite complexe. Fix aceasta a fost și cazul ei. Artista a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a se simți mult mai bine în propria piele.

Nicole Cherry nu a exagerat deloc cu operațiile și s-a documentat foarte bine înainte de a face marele pas. Vedeta s-a consultat și cu părinții ei, mai ales că avea o vârstă destul de fragedă atunci când a ajuns sub bisturiul medicului. Nicole nu s-a ferit deloc și și-a asumat de la început faptul că are operații estetice, subliniind faptul că se simte foarte bine cu decizia luată.

Nicole Cherry a dat cărțile pe față. La ce vârstă a apelat „Cireșica”pentru prima dată la intervenții estetice
Facebook

Părinții au susținut-o pe Nicole Cherry să își corecteze complexul

Nicole Cherry a fost mult timp complexată de faptul că are sânii mici, așa că a apelat la varianta salvatoare. Vedeta și-a pus silicoane, dar a fost extrem de atentă. Aceasta și-a dorit un rezultat cât se poate de natural, iar medicul i-a respectat dorința. Multe persoane nici măcar nu au observat schimbarea artistei.

Au trecut mai bine de doi ani de când Nicole Cherry a făcut această intervenție și este foarte mândră. Artista simte că a făcut cea mai bună alegere și a scăpat și de complexul pe care îl avea.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia.

N-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta. Mă simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare nu și-a dat nimeni seama”