Nicole Cherry este mămică de două luni și tot de atunci viața ei s-a schimbat radical. Artista se dedică în totalitate micuței Anastasia, dar nu a uitat nici de ea. Iubita lui Florin Popa încearcă să îmbine utilul cu plăcutul și își propune să ajungă la dimensiunile inițiale cât mai repede.

Nicole Cherry poate spune că este o mămică norocoasă. Vedeta nu a avut deloc o sarcină dificilă și nici perioada de după nu a fost una grea. Artista a luat foarte puâin în greutate, iar acum este pe drumul cel bun. Proaspăta mămică topește kilogramele în plus pe zi ce trece și deja îi sunt bune o parte din hainele de dinaintea sarcinii.

Înainte de a rămâne însărcinată, Nicole Cherry s-a asigurat că își corectează anumite defecte. Unul dintre cele mai mari complexe ale ei a fost cel legat de gușă. Aceasta era vizibilă în anumite poze făcute din anumite unghiuri. Pentru a fi sigură că nu se confruntă cu astfel de situații neplăcute, Nicole a scos din buzunar aproximativ 600 de euro și a scăpat de gușa inestetică.

„Am avut o intervenție în zona guşei. Nu era vizibilă, doar că atunci când suntem pe scenă, fotografii ne fac poze de jos şi apăream în toate pozele aşa. Nu-mi plăcea mie. Dacă există ceva, am zis să încerc. Am auzit că nu este dureros, mai ales că l-am cunoscut şi pe domnul doctor care mi-a explicat tot.”, a declarat, cu mult timp în urmă, artista.

Nicole Cherry este mulțumită de implanturile ei

Odată căzută în tentația operațiilor estetice, Nicole Cherry a continuat seria îmbunătățirilor cu sânii. Vedeta a fost complexată de faptul că nu are sânii proeminenți, așa că a mers din nou la medic. Iubita lui Florin Popa nu a exagerat cu adaosul de silicon, ci, din contră. Operația artistei este realizată cu mare atenție și abia se vede intervenția medicului.

„Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților.

Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură. Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a spus Nicole Cherry pentru cancan.ro.