Nicole Cherry se apropie cu pași repezi de marele moment. Artista va deveni mămică pentru prima dată anul acesta, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată. Așa cum era de așteptat, Nicole nu duce nici ea lipsă de ”specialiști în parenting” pe Instagram. Urmăritorii artistei au început să-i dea sfaturi și să o tragă la răspundere.

Nicole Cherry, acuzată că i-a stresat pe toți cu sarcina

Nicole Cherry este foarte entuziasmată că va deveni mămică la o vârstă atât de fragedă. Artista nu i-a sufocat pe fani cu postări, dar nici nu s-a abținut prea mult. Fanii au interacționat foarte bine cu ideea de a fi artista însărcinată, însă zilele astea ceva i-a deranjat. Nu este pentru prima dată când Nicole Cherry afirmă că nu are de gând să o expună prea mult pe cea mică. Între timp, lucrurile s-au schimbat și se pare că Cireșica nu mai vrea să o arate deloc pe Anastasia. Asta nu i-a încântat deloc pe urmăritori care au început să reacționeze imediat. Nicole a început să primească o mulțime de mesaje dure, printre care și întrebarea ”De ce nu ți-ai ținut sarcina tot pentru tine”?

Nicole Cherry a anunțat că nu o va arăta pe Anastasia pe internet, iar fanii au reacționat. ”De ce nu ți-ai ținut și sarcina pentru tine?”

La un asemenea mesaj, Nicole Cherry nu s-a mai putut abține și a răbufnit imediat. Aceasta le-a transmis tuturor celor care se simt deranjați să îi dea unfollow sau chiar să o blocheze.

”Adevărul e că și puteam să ascund sarcina. Nici nu burtica mare. De asta nu vorbesc eu pe story pentru că se mai trezește cineva și mă enervează. Oricum, eu zic că nu am exagerat deloc cu sarcina și că nu v-am înnebunit toată ziua. Îmi cer scuze dacă v-am deranjat. Chiar îmi cer scuze. Dar bă, nu era mai bine să-mi dați unfollow? Sau să-mi dați block mie, Nicole Cherry? Pe cine am deranjat, vă rog să-mi dați mesaj că vă dau eu block. Eu acum vă dau block. La 2,1 milioane dacă îmi scade la 2 sau 1,9 eu sunt bine și așa. Dar măcar vă scap de ceva. Și mă scap și pe mine de ceva”, a spus nervoasă Nicole Cherry.