Reclamă
Reclamă

Dacă nu l-ați văzut în ultima vreme pe Nicolas Cage, o să rămâneti uimiți de această schimbare de look pentru că el a luat ceva proporții, are părul lung și barbă, astfel că este destul de dificil să îl  recunoașteți.

Nicolas Cage ne-a obiănuit sa îl vedem jucând în filme sub un alt look, cu părul scurt și mereu bărbierit și aranjat.Acum timpul a trecut și se pare că nu îl mai interesează prea mult,  felul cum arată.

A avut o carieră stralucitoare în arta cinematografiei, a jucat într-o mulțime de filme și este cotat ca unul dintre cei mai buni actori din lume. El a filmat și în România, iar acum se pare că vrea să-și uimească fanii prin noul său look.

De curând, Nicolas a fost prezent la premiea noului său film, „Running with the Devil“,un eveniment care a avut la Beverly Hills. Acesta a fost unul dintre momentele, în care mulți dintre cei aflați acolo, abia și-au dat seama ca este el. La vârsta de 55 de ani, pare foarte schimbat și mult mai gras decât era. In plus, purta o ținută care te ducea cu gândul la cowboy pentru ca purta pantaloni și tricou de culoare neagră, geacă și o pălărie.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro