Nicolai Tand este unul dintre cei mai de succes chefi de la noi din țară.

Nicolai se poate lăuda că a pus pe masă preparate pentru Madonna, Akon și Milla Jovovich. Deși avea în față o carieră strălucită în gastronomia din Franța, Tand a preferat să se întoarcă în România.

Nicolai Tand a avut și are, în continuare, o relație specială cu familia lui. Cheful este foarte legat de țară și, în special de Rozavlea, comuna în care a copilărit. Vedeta de la Antena 1 și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Oprișan și a povestit cele mai importante episoade din viața lui. Tand a trecut prin toate stările și a vrut ca publicul să îl descopere mai vulnerabil ca niciodată.

Nicolai Tand este, poate, printre cei mai patrioți de la noi din țară. Chef-ul a avut ocazia de a-și contura o carieră în Franța. carieră la care alții doar visează. Deși a fost plecat mulți ani peste hotare, gândul și inima lui a rămas tot în Rozavlea. Nicolai obișnuia, de multe ori, să își sune prieteni de acasă doar pentru a avea ocazia de a-și auzi mama la telefon.

Nicolai Tand a rămas orfan de un părinte la vârsta de 10 ani. Chef-ul a povestit cum s-a stins din viață tatăl său
Instagram

Nicolai Tand a muncit cot la cot cu tatăl lui

Tatăl lui Nicolai Tand s-a stins din viață la o vârstă destul de fragedă. Chef-ul era abia în clasa a cincea, dar are cele mai frumoase amintiri cu cel mai important bărbat din viața lui. Bucătarului nu i-a fost deloc ușor să crească fără figura paternă, mai ales că erau cinci frați. În timp, Nicolai și-a luat inima în dinți și a devenit unul dintre stâlpii casei.

„Am rămas fără tată în clasa a cincea. Tata a murit de inimă, de tânăr. Tata muncea foarte mult. Lucra ziua și crăpa lemne și noaptea făcea geamuri, uși.

Toate gemurile și ușile din casa parohială din Rozavlea erau făcute de tata. Tata nu punea bani la biserică, el ajuta. Tata a făcut pe vremea lui Ceaușescu vreo 25.000 de lei”, a spus Nicolai Tand în podcastul lui Cătălin Oprișan.