Reclamă
Reclamă

UEFA a stabilit cele mai frumoase goluri marcate în prima etapă de EURO 2024. Printre cei patru finaliști s-a numărat și Nicolae Stanciu, autorul unei execuții de senzație în meciul cu Ucraina, scor 3-0, relatează Digi Sport. Din păcate, însă, căpitanul României n-a câștigat. Stanciu a fost învins de reușita lui Mert Muldur, aceasta fiind desemnată golul etapei la EURO 2024.

Pe pagina de Twitter dedicată special turneului final din Germania, UEFA a publicat un colaj cu cele mai frumoase patru reușite. Marele câștigător este Mert Muldur, autorul unui voleu năprasnic în meciul Turcia – Georgia, scor 3-1, în timp ce Stanciu a ieșit pe doi.

Eurogolul lui Stanciu a stârnit un val de reacții în presa din străinătate.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro