Nu mai e niciun secret faptul că Nicolae Guță a fost și încă este un adevărat idol al femeilor și că a frânt inimile multor domnișoare. Acum, după ce s-a văzut tata a 11-a oară, manelistul pare că și-a mai potolit pofta de femei. Cu ceva timp în urmă, însă, acesta a avut, mai mult sau mai puțin, diferite scandaluri din cauza dragostei năbădăioase.

În urmă cu mai mulți ani, respectiv în anul 2015, talentatul manelist a fost personajul principal într-un scandal amoros de-a dreptul monstruos. În anul 2015, Nicolae Guță avea o relație cu Flori cu care și avea planuri serioase de viață la acea vreme. Întâmplarea face ca manelistul să mai aibă și o amantă cu care se iubea cu foc. Aceasta se numea Iulia.

Scenariul care avea să vină poate fi bănuit cu siguranță. Din cauza faptului că Nicolae Guță urmă să o lase pe Iulia, amanta sa, în favoarea iubitei lui, Flori, a supărat-o la culme pe aceasta. Așa că amanta rănită în dragoste a decis că merită să îi dea o lecție și să se răzbune pe el. Zis și făcut! Iulia a oferit presei un filmuleț care avea să devină foarte controversat. În acele imagini, Nicolae Guță apărea împreună cu Iulia în timp ce erau ”în acțiune” și se iubeau cu foc. Cum era de așteptat, imaginile buclucașe au făcut înconjurul internetului, iar imaginea lui Nicolae Guță a suferit pe acea vreme.

”Sunt disperat”

În acele imagini controversate, manelistul este acoperit doar de un prosop alb. Nu nu trece mult timp, că Nicolae Guță și Iulia încep să se iubească cu patos. Amanta se dovedește a fi foarte senzuală, dat fiind faptul că era foarte sexy îmbrăcată, fapt ce l-a atras și mai tare manelist. Filmulețe în cauză a apărut în cadrul emisiunii ”Un Show Păcătos” la acea vreme. Se pare că după tot acest scandal sexual, cu imaginea pătată grav și cu păreri de rău la purtător, acesta și-a cerut scuze în fața lui Flori. Și-a dat seama de faptul că ea este femeia cu care vrea să meargă împreună în viață.

„Sunt disperat. Imi doresc ca totul să fie cum era înainte între noi. Sunt conştient de faptul că am stricat lucrurile între noi. Mă aprind repede. Aş vrea să o luăm de la început. Nu te-am adus din Italia de flori de măr. Am vrut o relaţie cu tine. Eu sunt conştient de faptul că am trecut amândoi prin cele mai grele momente. Tu ai purtat acea sarcină, dar copilul a fost al amândurora. Eu cred că nu sunt cărţile date definitiv cu susul în jos. Acum, să nu crezi că mă aştept să-mi cazi în braţe”, a declarat Nicolae Guță acum ceva timp.