Este unul dintre cei mai ascultați și cunoscuți interpreți de manele din România. Viața lui Nicolae Guță a fost mereu destul de controversată. Desi a întâmpinat multe probleme, a reușit cu multă forță să depășească toate momentele grele din viața sa și să meargă mai departe. 

Un moment greu din viața sa a avut loc acum în urmă cu câțiva ani. Celebrului manelist i-a trecut, la propriu, glonțul pe lângă ureche. În ce context s-a produs întâmplarea care putea fi una fatală, a povestit chiar Nicolae Guță.

Nicolae Guță, la un pas de moarte! Ce i s-a întâmplat manelistului

Întreaga poveste s-a întâmplat în anul 2017. La vremea aceea, artistul și Cristina, ultima sa soție, erau împreună și se bucurau de planurile pe care le aveau. Nicolae Guță a povestit că ANAF-ul a venit pest el și întreaga familie. Se pare că glonuțul i-a trecut pe lângă ureche. Cei doi au divorțat, iar de ceva timp nu mai formează un cuplu.

arhivă / social media

Toată viaţa este un stres. Şi când facem dragoste, facem cu telefonul lângă noi. Şi dacă sună telefonul şi nu răspunzi zic că nu vrei să le onorezi cererile. Eu sunt învăţat să nu stresez. (…) Jumătatea mi-am găsit-o atunci când am vorbit prima dată. Când am început să ne conversăm. Cristina este femeia pe care eu o caut. Noi suntem ţigani amândoi şi apoi asta a fost. Suntem ţigani şi la noi e altceva. Ne mai bucurăm de o friptură, ceva. (…) Cristina mi-a impus să nu mai vorbesc cu femeile din viaţa mea. Cu copii mei vorbesc, ţin legătura. (…) Doamne, îmi doresc 100 de copii cu Cristina. (…) Am făcut câteva pregătiri în ale medicinei.(…) M-a duduit Anaf-ul rău de tot. Cu mine îşi recuperează toţi banii. Au venit peste noi. Peste toată familia. Aş fi terminat şi pensiunea pe care aş fi început-o acolo. Lumea nu ştie că mi-a zburat glonţul pe lângă ureche. Câte sticle în cap mi-am luat.”, povestea Nicolae Guță, potrivit agențiavip.ro