Nicolae Guță este unul dintre cei mai vechi cântăreți de manele din România, alături de Liviu Guță, Florin Salam, Adrian Copilul de Aur și mulți alții. Acesta a devenit extrem de bogat de-a lungul vieții, asta datorită multitudinii de evenimente la care a participat în toți acești ani. El a devenit extrem de cunoscut și datorită relațiilor sale amoroase, multe dintre acestea încheiate cu scandaluri de răsunet în lumea mondenă. Cu toate acestea, puțini știu adevăratele clipe grele prin care a trecut Nicolae Guță.

Drama prin care a trecut Nicolae Guță

Puțini știu că Nicolae Guță nu a fost bogat din totdeauna, el fiind nevoit să treacă prin clipe grele care l-au marcat. Toți l-au știut mereu că are succes, însă viața sa a fost extrem de grea.

Înainte să devină un cântăreț cunoscut, Nicolae Guță a trecut prin mai multe clipe care l-au traumatizat. Acesta a muncit mult pentru a avea ce mânca, iar apoi s-a căsătorit, pentru a putea să se întrețină.

Viața tragică în spatele succesului

Nicolae Guţă, adevărul despre cel mai tragic moment din viaţa sa

Nicolae Guță povestește, cu amărăciune, momentele grele prin care a trecut. Acesta spune că a avut clipe când problemele l-au copleșit complet. El a fost nevoit să se însoare devreme, deși poate asta nu își dorea.

„Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai departe sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi”, a povestit Nicolae Guţă în urmă cu ceva timp.

Manelistul povestește că s-a însurat la vârsta de 14 ani. Atunci, el a trebuit să renunțe la tot ce își dorea în viață, să renunțe la planurile sale și să fie mult mai responsabil. El a trebuit să fie un soț care să se ocupe de familie, însă o lovitură puternică i-a schimbat viața. A rămas orfan de tată. Un an mai târziu, Nicolae Guță era nevoit să muncească cu ziua, la lopată și târnăcop. Mai târziu, acesta s-a lansat mult mai mult în lumea manelelor, iar apoi a avut mai multe familii.