De ce a dispărut Nicolae Guță din lumina reflectoarelor” este una dintre întrebările fanilor    Nicolae Guță a ales ca în ultima vreme să apară tot mai rar la Tv. Ce l-a determinat pe Regele manelelor să spună „nu” aparițiilor publice.

De ce a dispărut Nicolae Guță din lumina reflectoarelor

Nicolae Guță nu își mai dorește să apară la Tv. Invitat într-o emisiune, acesta a precizat motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie. Manelistul a mărturisit că se simte mai bine de când nu mai este în lumina reflectoarelor. Nicolae Guță a precizat că își dedică mai tot timpul muzicii.

„Este ceva vreme de când nu am mai apărut pe vreun post de televiziune și chiar cred că era binevenită această apariție.
Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica, în spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară, cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea, muzica m-a făcut mult mai inteligent, m-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă”, a precizat Nicolae Guță.

De ce a dispărut Nicolae Guță din lumina reflectoarelor. Motivul pentru care nu mai vrea să apară la TV
Capital.ro

„Fratele meu mi-a zis că e suficient atâta cât am apărut”

Acesta a mărturisit că nu el a fost cel care și-a dorit să apară la Tv. Manelistul a ținut să precizeze că femeile cu care a avut relații au fost cele care l-au adus în atenția publică cu tot felul de situații dificile. De asemenea, Nicolae Guță a ținut să precizeze că familia l-a sfătuit să rămână departe de lumina reflectoarelor.

„Muzicii îi datorez totul. Au fost multe controverse, am fost implicat în multe și lumea mi-a zis că ajunge. Nu zic că sunt ușă de biserică, dar e vorba aia, că ajunge o bâtă la un car de oameni. Fratele meu mi-a zis că e suficient atâta cât am apărut. Multe dintre apariții au fost fără voia mea. Multe din relațiile mele cu diferite femei, nu am fost eu cel care am căutat să-mi fac reclamă pe spatele femeilor, să-mi fac eu statut de gagicar”, a declarat Nicolae Guță în cadrul emisiunii.