Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat într-o întâlnire a Comitetului de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 1 importanța colaborării cu PSD pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Sectorul 1 al Capitalei, precum gestionarea deșeurilor și prezența rozătoarelor.

Ciucă a evidențiat că problemele cetăţenilor precum traficul, calitatea aerului, educaţia şi serviciile medicale nu sunt influenţate de orientările ideologice, motiv pentru care alianţa între cele două partide este necesară pentru a aduce îmbunătăţiri.

În discursul său, Ciucă a îndemnat la un efort comun pentru a reda Sectorului 1 statutul de "capitala Capitalei", menționând importanța muncii de teren în câștigarea încrederii cetățenilor. De asemenea, a subliniat responsabilitatea politică de a depăși diferențele ideologice în favoarea unui obiectiv comun, orientat către binele cetățeanului. Liderul PNL a exprimat încredere în capacitatea lui George Tuţă și a echipei sale de a atinge obiectivele propuse pentru îmbunătățirea condițiilor din Sectorul 1.

Consiliul de Coordonare al PNL Sector 1 a avut loc pentru alegerea noii conduceri, cu George Tuță, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1, înscriindu-se pentru funcția de președinte.