Scene greu de suportat astăzi pentru aleșii politici au avut loc la Iași, acolo unde au avut loc manifestările de Ziua Unirii

Ziua Unirii nu a trecut fără evenimente neașteptate. La Iași, în timpul manifestărilor care au fost pregătite cu ocazia acestui moment important, liderii politici au avut parte de o surpriză total neplăcută. Este vorba despre Premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților. Ambii nu au avut parte de aplauze din partea celor prezenți ci au fost huiduiți.

Cei doi lideri politici au fost huiduiți și au avut o atitudine neașteptată

Ziua Unirii, liberă legat de la stat a fost sărbătorită la Iași cu mare fast. Cei prezenți trebuiau să aibă parte de momente emoționante, printre care și o horă a unirii. Dincolo de toate acestea, a existat însă și un moment la care nimeni nu s-ar fi așteptat că ar putea să aibă loc.
Primul Ministru al României, alături de Președintele Camerei Deputaților au fost prezenți la eveniment pentru a lua cuvântul. Cei doi au fost însă huiduiți chiar în timp ce își țineau discursurile.

Cei doi au vorbit pe larg despre Marea Unire, dar și despre evoluția țării noastre de atunci și până în prezent. Din public s-au auzit brusc strigături și fluierături. Liderii politici nu s-au oprit însă din discursul lor ci au continuat să își exprime opiniile. Mai mult, în timp ce era numit „hoț”, premierul a deschis discuția și despre mișcările extremiste.

Trebuie să înțelegem că drumul nostru către prosperitate trece obligatoriu prin democrație. Astăzi democrația și valorile ei sunt în pericol. Un pericol care crește dinăuntru și care trebuie combătut cu toată puterea. Sub impactul crizelor multiple generate de război, mișcările extremiste din sânul democrațiilor liberale europene, inclusiv din România, încep să prindă curaj și să submineze fundamentul valoric al societăților libere”, a explicat Ciucă.

Marcel Ciolacu a avut o reacție neașteptată în contextul situației respective. Liderul PSD a exclamat :” Mulțumesc mult! Eu chiar vă iubesc!”

Cu toate acestea, cei care au vrut să se facă auziți din public nu s-au oprit. Cei doi politicieni au avut parte în continuare de același tratament.

În paralel cu manifestările care au avut astăzi loc la Iași, a fost organizat în același loc un protest organizat de AUR. De asemenea, liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion a fost de asemenea prezent.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.