Reclamă
Reclamă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a răspuns criticilor aduse de PSD, afirmând că cei care au ridicat un astfel de subiect ar trebui mai întâi să-și analizeze propria prestație. Ciucă a declarat că este singurul om politic care a demonstrat onoare atunci când a efectuat transferul de mandat la Palatul Victoria. „Când o vor face și alții, putem să discutăm, dar îmi aduc aminte că alții au stat și au avut altfel de abordări când au ocupat aceeași funcție, în același palat”, a adăugat Ciucă.

„Onoarea mea a fost, este și va rămâne pentru România și pentru români. Am în spate o carieră și în cariera mea am demonstrat și onoare, și demnitate și nu mi s-a reproșat niciodată până acum. În viața politică, lucrurile stau altfel, dar totuși diferența cred că trebuie să fie făcută de faptul că cei care au ridicat un astfel de subiect, mai întâi de toate să se uite la propria prestație și dacă o fac, vor ajunge singuri la o concluzie”, a spus Ciucă, după ședința PNL, întrebat despre criticile aduse de PSD că nu are onoare.

Nicolae Ciucă a precizat că „onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai”. „Este o chestiune pe care o ai sau nu o ai. În felul acesta, încă odată, eu nu am vorbit de rău pe niciunul dintre dumnealor și nici nu vreau să o fac. Sunt lucruri mult mai importante pe care merită să le dezvoltăm și să le discutăm. Ceea ce are sau nu are fiecare dintre noi rămâne de văzut. Eu spun cu certitudine că chiar am o carieră și niciodată nu mi s-a reproșat vreodată că nu m-aș fi ținut de cuvânt.

Reclamă

Și mai e o chestiune, în politica din România, sunt singurul om politic care a demonstrat că are onoare atunci când am făcut transferul de mandat de la Palatul Victoria. Când o vor face și alții, putem să discutăm, dar îmi aduc aminte că alții au stat și au avut altfel de abordări când au ocupat aceeași funcție, în același palat”, a mai comentat Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Bruxelles, despre blocajul din Coaliție privind stabilirea datei alegerilor prezidențiale, că este evident că PNL dorește să schimbe regulile jocului, iar dacă decizia lor rămâne aceeași nu are rost să facă o nouă ședință a Coaliției. Președintele PSD a mai spus că abordarea sa este foarte clară, și anume că liberalii nu și-au ținut cuvântul dat. „Onoarea nu este numai pe panouri, este și în discuții”, a transmis Ciolacu.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro