Reclamă
Reclamă

Nicolae Ciucă a mulțumit duminică seara celor 9,3 milioane de români care au ieșit la vot, subliniind că aceștia au dat „o lecție de democrație”. Liderul Partidului Național Liberal (PNL) a evidențiat în special cei 2,3 milioane de cetățeni care au votat ca PNL să fie cea mai puternică forță politică de dreapta din România.

„Suntem aici să celebrăm o victorie, este o victorie a românilor care astăzi au dat o lecție de democrație, și în număr mare au ieșit la vot. Peste 9,3 de milioane de români au votat astăzi. Peste 2,3 milioane de români au votat ca Partidul Național Liberal să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta din România, și le mulțumesc”, a declarat Ciucă.

De asemenea, șeful PNL a mulțumit celor 54% dintre românii care au ieșit la vot pentru că au optat pentru valorile europene și au respins extremismul, sprijinind alianța PSD-PNL. „Le mulțumesc celor 54% dintre românii care au ieșit la vot, pentru că au optat pentru valorile europene, au zis „nu” extremismului, și au votat alianța PSD-PNL”, a adăugat acesta.

Reclamă

Liderul liberal a subliniat dedicația și mobilizarea membrilor și activului PNL, afirmând că angajamentul formațiunii este de a nu dezamăgi alegătorii: „Vreau să le mulțumesc în mod deosebit membrilor, activului PNL care au dat dovadă de dedicare, de mobilizare, de spirit de sacrificiu, și astfel am reușit să obținem acest rezultat. Angajamentul nostru, al meu personal, al echipei PNL și al aleșilor PNL este acela de a nu dezamăgi alegătorii, și a continua să construiască și să dezvolte comunitățile.”

Nicolae Ciucă a subliniat că România traversează o perioadă complexă, în care este necesară unitatea și stabilitatea. „Trăim într-o perioadă cât se poate de complexă, din punct de vedere al securității și din punct de vedere economic. Avem nevoie să rămânem uniți, avem nevoie să asigurăm stabilitate, și vă garantez că PNL va face tot ce îi stă în putință pentru a apăra interesele românilor și valorile noastre naționale”, a afirmat el.

Încheind declarația, Ciucă a subliniat angajamentul său și al echipei PNL de a servi bine interesele românilor și ale României în contextul alegerilor viitoare: „Ținând cont că mai avem alegeri deosebit de importante în fața noastră, mă angajez împreună cu echipa PNL să slujesc la fel de bine interesele românilor și ale României.”

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro