Președintele Senatului, liberalul Nicolae Ciucă, a votat la alegerile locale și cele europarlamentare încă de dimineață. Liderul PNL spune că a votat pentru „o Românie puternică într-o Europă unită” și a îndemnat cetățenii să meargă la urne să își exprime opțiunile.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a votat în jurul orei 8.00 la Secția nr. 141 din sat Dumbrăveni, comuna Balotești, în județul Ilfov. Liderul liberal a declarat după votare că a votat pentru o Românie puternică într-o Europă unită și pentru parcursul european al României.

„Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem.

Este un moment decisiv în care trebuie să ne implicăm în viitorul României, al tuturor, un viitor care poate să fie al dezvoltării și siguranței sau al stagnării și al haosului. Este foarte importantă prezența la vot, cine ne reprezintă la Bruxelles și cine ne conduce comunitățile.