Nicolae Botgros se confruntă din nou cu COVID-19. Anul trecut, boala i-a afectat puternic plămânii.

Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19 pentru a doua oară! Dirijorul Orchestrei “Lăutarii” este vaccinat, însă a contractat o formă ușoară a bolii de data aceasta. În prezent, el se află în carantină la domiciliu.

Nicolae Botgros, diagnosticat cu COVID-19 pentru a doua oară!

Nicolae Botgros a declarat recent că s-a infectat iar cu COVID-19. Maestrul lăutarilor din Chișinău are acum o formă mai ușoară a bolii, față de anul trecut.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală. Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!”, a declarat Nicolae Botgros, la Prima TV.

foto: Facebook

În 2021, Nicolae Botgros a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu coronavirus. La vremea respectivă, solistul a fost internat la ATI timp de o lună, plămânii săi fiind teribil de afectați. Din fericire, artistul a reușit să învingă virusul și s-a recuperat.

Acum, după ce s-a reinfectat a doua oară cu Covid-19, Nicolae Botgros susține că vaccinul l-a protejat să nu facă o formă mai gravă a bolii.

A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid.

Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a mai spus artistul.

Nicolae Botgros și-a pierdut soția

Soția lui Nicolae Botgros a decedat în vara lui 2021. Lidia Bejenaru se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă.

A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a declarat Nicolae Botgros.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.