De mai bine de 25 de ani, Nico trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său, Laurențiu Matei. Chiar dacă acum relația lor a ajuns la o armonie perfectă, artista recunoaște că ani de zile a fost măcinată de gelozie. Cum a reușit să scape de sentiment și ce sfaturi are pentru cei care se află în aceeași situație?

În cadrul unui interviu recent, Nico a mărturisit că în urmă cu mulți ani era o parteneră destul de posesivă și geloasă. Chiar dacă se afla aproape în permanență alături de soțul ei, vedeta nu își putea ține în frâu sentimentele de gelozie. Însă, cu timpul, aceasta a realizat că atitudinea sa dăunează relație și pentru că nu și-a dorit să își piardă partenerul a început să își controleze și să își stăpânească impulsul, până când acesta a dispărut.

Cântăreața a mai declarat că gelozia se poate rezolva doar într-un singur fel. Mai exact, se pare că doar o comunicare eficientă reușește să stingă sentimentele de îndoială.

„Da, este un lucru pe care nu l-am ascuns și l-am făcut public pentru că mi-am dorit că exemplul meu să fie luat drept «Așa nu!». Cred că, odată cu maturizarea mea, a relației noastre de cuplu, am scăpat de acest defect. Până la urmă, noi eram în permanență împreună, acasă, pe scenă, așa că erau nefondate toate momentele mele de gelozie.

Consider că cea mai importantă este comunicarea, așa că cei sau cele care sunt geloși/ geloase ar trebui să comunice mult, foarte mult, dacă într-adevăr își doresc să salveze o relație.”, a declarat Nico, potrivit ego.ro.

Nico a picat în capcana geloziei ani de zile! Cum a reușit să scape și ce sfaturi ar pentru cei care „suferă” de același lucru
Social media

Nico, o relație perfectă

Acum, Nico și partenerul său au o relație sănătoasă și o legătură mult mai strânsă ca înainte. Cei doi au renunțat la controlul obsesiv și se bucură de timpul petrecut împreună.

„Așa cum spuneam, avem o relație matură și bazată pe încredere, așa că ne știm aceste informații (n.r. parolele), însă fără ca acest lucru să însemne o activitate de control a unuia asupra celuilalt, ci o eficientizare a timpului.

Grija unuia față de celălalt este mult mai puternică acum. Când suntem plecați, fiecare cu treabă, ne sunăm fără motiv, pur și simplu să vedem dacă suntem bine, dacă avem nevoie de ceva. Relația noastră a evoluat frumos și cred că activitatea noastră comună ne-a unit din ce în ce mai mult.”, a mai spus Nico.