Drumul prin Asia Express a luat sfârşit pentru Nico şi fiica ei. Din păcate pentru cele două, ancora din cutia securizată a fost rişie iar acestea au fost nevoite să părăsească competiţia. Potrivit primei declaraţii ale lui Nico, participarea sa a fost un test pe care şi l-a dat ea însăşi pentru a-şi testa limitele.

De asemenea, Nico a mărturisit că întreaga experienţă a fost o lecţie de viaţă.

„Asia Express Romania este o lectie de viata, de prietenie, de curaj, de testare a limitelor! Când am acceptat provocarea de a participa la emisiune, nu m-am întrebat dacã sunt sau nu pregatitã fizic sau psihic pentru aceastã experientă; stiam cã dacã o am pe Andra lângă mine, îmi va fi cu sigurantã usor sã depãsesc fiecare etapã, fiecare misiune.Acest show de televiziune, prin faptul cã este atât de real este un test pe care îl dai cu tine însuti!

Asia Express cu adevãrat te scoate din zona de confort iar prin simplul fapt cã nu te alimentezi suficient, nu dormi suficient, cã esti într-o continuã competitie, cã esti toropit de cãldurã, cã este posibil sa fii eliminat din cursa, ajungi sã nu-ti mai poti controla reactiile, stãrile, sentimentele.

Fiecare dintre noi reactionam diferit la factorii de stres, iar acestea sunt de fapt momentele în care realizezi cã poate nu erai suficient de pregatit pentru o astfel de experienta. Insã nu esti constient de lucrul acesta când accepti provocarea, pentru ca nu te gândesti ca n-ai sa faci fata oboselii; realizezi acest lucru acolo, când esti deja in cursã, cand lupti, când simti cum ti se terminã bateriile.

Participarea la Asia Express este o experientã pe care n-am sã o uit vreodatã si mã bucurã foarte mult faptul cã am putut sã merg pe DrumulComorilor împreunã cu fiica mea de care sunt foarte mândrã! Cred cu tãrie cã aceastã experientã ne testeazã limitele, ne ajutã sã ne constientizãm defectele si sã lucrãm mai mult cu noi! Multumim tuturor pentru sustinere!’, a spus arista.